Benesovits Nóri vagyok.

A tréneri utam 2019 tavaszán indult, amikor hosszas évek dilemmája után jelentkeztem és bele is vágtam az „Én a Szuper Tréner” Oktatóképzésbe. Első örökbefogadott kutyánkkal Mázlival jártuk végig a képzést.
Mi kifejezett problémával érkeztünk, mert Mázli képes mindent felenni a földről, legyen az műanyag kupak, papír, bármilyen szemét, akármi.

Hatalmas élmény volt, szó szerint az életemet változtatta meg a képzés. Kaptam egy olyan látásmódot, amit az életünk minden napján tudok alkalmazni, elkezdtem figyelni a kutyám jelzéseire és megtanultunk úgy kapcsolódni, hogy abban mindketten örömünket leljük. Felfedeztem és elkezdtem megfogalmazni az érzéseimet. Majd azt vettem észre, hogy mindez nemcsak a kutyámra, hanem a környezetemre is hatással van.

Az Oktatóképzés végére egyértelmű volt számomra, hogy belevágok és tréner leszek.

Tréner lettem

2019 júliusában indultam el a tréneri úton és azóta a Láthatatlan Póráz Módszer és Program szellemiségében egyéni kurzusokat tartok Budapesten.

2020 tavasz-nyár Mester tréner kurzust végeztem, ahol tovább feszegettem a határaimat és szakmai tudásomat még öt kurzus elsajátításával bővítettem.
(Haladó kurzus, Szuper Szimat II-III, Happility és a Trükk Merster kurzus)

Fotó: Kredmaier János

Füles érkezése

Ebben az időszakban érkezett hozzánk Füles, második kutyusunk, akivel rögtön bele is vetettük magunkat a közös tanulásba, így a Mester tréner képzés végére már ő is velünk tarthatott. Nagy kihívás volt, mert nehéz volt megtanulnom milyen, ha nem csak egy kutyára kell figyelnem, hanem osztani a figyelmemet a két kutya között. Igazság szerint ezt a mai napig tanulom, hogyan tegyem és folyamatosan gyakorlom, hogy egyre jobb legyek.

A Mester tréner képzésen a kurzusok mellett nagyon sokat tanultunk magunkról ennek köszönhetően is sokat fejlődtem és szeptemberre eljött az elhatározás, hogy belevágok és elkezdek csoportos kurzusokat is tartani.

2020 szeptemberében elindult első kölyök csoportom Budapesti helyszínen. Három kölyök kutyus vett részt a kurzuson.

Vágyaim és céljaim a jövőben

A megszerzett tudást szeretném továbbadni a gazdiknak és kutyusaiknak, hogy ők is átélhessék milyen egy bizalmon alapuló, elvárásoktól mentes kapcsolatban együtt élni kedvenceikkel.

Szeretném bővíteni a kurzus kínálatot is, hogy minél több közös élmény közül tudjatok választani kedvenceddel.

Szeretnék még jobb és tudatosabb gazdivá válni, hogy a kutyáim kiegyensúlyozottak és boldogok legyenek.